Kohuväite: Justin Bieber Fast & Furious -elokuvaan?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Justin Bieber todisteli taannoin kovaan ääneen, ettei popparia kiinnosta tippaakaan, mitä muut ihmiset hänestä ajattelevat. Taannoisessa Ryan Seacrestin haastattelussa poptähti kuitenkin huomautti myös, että hän on vasta 19-vuotias, itseään etsivä poika.

Nyt internetissä leviää villi huhu, joka aiheuttaa varmasti harmaita hiuksia useille toimintaelokuvien ystäville. Carbuzz-sivuston mukaan Fast & Furious -elokuvien tuottajat suunnittelevat Justin Bieberin kiinnittämistä elokuvasarjan seitsemänteen osaan päätähti Paul Walkerin menehdyttyä taannoin traagisesti auto-onnettomuudessa.

– Yksi asia on varmaa, Bieberillä on tärkeitä tukijoita. Fast & Furious -elokuvissa näytellyt Ludacris on jo ilmaissut hyväksyntänsä 19-vuotiaan kanadalaistähden ottamisesta mukaan elokuvaan, Carbuzz kirjoittaa.

Vielä ei ole tiedossa, astuisiko Justin Bieber Paul Walkerin roolihahmon vai kokonaan uuden hahmon kenkiin. Varmaa on vain se, että huhun pitäessä paikkansa olisi siloposkinen kanadalaispoppari hämmentävä näky Vin Dieselin, The Rockin, Michelle Rodriguezin ja Jason Stathamin kaltaisten pitkän linjan toimintatähtien rinnalla.

Median jahti väsyttää yleensä paatuneimmankin julkkiksen, ja näin on käynyt myös Justin Bieberille. Tänä vuonna tämä levymyynnin kuningas on ehtinyt aiheuttaa pahennusta nopeilla urheiluautoillaan, äänekkäillä kotibileillään, graffiteillaan, alaikäisenä juopottelemisellaan, kannabiksen polttamisellaan, ämpäriin virtsaamisellaan ja pornotähtien tapailemisellaan.