Candice Swanepoel joulun seksikkäimmissä alusasuissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mallikaunotar Candice Swanepoel esiintyi äskettäin muiden supermallien kanssa Victoria’s Secret -videolla, jossa he esittivät tanssahdellen Taylor Swiftin hittikappaleen I Knew You Were Trouble. Neitokainen on suositun alusvaatemerkin kysytyin malli.

Nyt Candice esittelee Victoria’s Secretin joulukuun alusvaatemallistoa. Vaalea julkkis nähdään otoksissa turkooseissa, pinkeissä ja muun muassa hiekanvärisissä alusasukokonaisuuksissa. Seksikkyyttä ei Swanepoelin malliposeerauksista puutu – hän on alallaan luonnonlahjakkuus.

Eteläafrikkalainen Candice Swanepoel seurustelee miesmalli Herman Nicolin kanssa. Hän on esiintynyt monien lehtien kansissa. Niihin lukeutuvat Elle, GQ ja Vogue. Kaunotar pääsi tänä vuonna Forbesin parhaiten tienaavien mallien listalle, jossa tähti kipusi yhdeksänneksi.