Ava Samborasta varttumassa näyttävä bikinimalli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kesänä rockyhtye Bon Jovi joutui vakavaan kriisiin, kun sen jäsenet riitautuivat kitaristi Richie Samboran kanssa. Riitautunut rocktähti jätti kiertueen kesken ja katosi julkisuudesta. Parhaillaan Samboran perhe viettää joululomaansa Havaijilla.

Mukana lomalla on myös Richien 16-vuotias tytär Ava Sambora, joka aloitti malliuransa jo vuonna 2010 vasta 12-vuotiaana. Hänestä povataan tulevaisuuden bikinimallia, sillä Ava on ehtinyt urallaan poseerata sekä lehtien sivuilla että muotinäytöksissä.

16-vuotias Ava Sambora on Bon Jovi -yhtyeen rocktähtenä tunnetun Richie Samboran ja näyttelijäkaunotar Heather Locklearin tytär, joka on saanut ikäisekseen jo paljon kokemusta mallimaailmasta. Ava on nimittäin poseerannut mallikuvissa ja kaiken lisäksi kävellyt myös muotinäytösten catwalkeilla esimerkiksi Los Angelesin muotiviikoilla. Hänelle veikataan menestyksekästä malliuraa.