Leopardiprintti pukee Candicea – muodot kuin jumalattarella

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mallikaunotar Candice Swanepoel poseerasi äskettäin Brasilian Vogue-lehden kannessa. Rohkeassa otoksessa 25-vuotias eteläafrikkalainen Victoria’s Secret -tähti nähtiin minikokoisissa bikineissä jalat haarallaan.

Victorian enkeli poseeraa nyt uusimmissa alusvaatemerkin kuvissa. Hänet nähdään muun muassa leopardiprinttisessä bikiniasussa, joka sopii kuvankauniille Candicelle kuin nenä päähän. Blondi taitaa poseerauksen salat monen vuoden kokemuksella.

Mooi Riverillä Etelä-Afrikassa syntynyt Candice omaa hollantilaisia sukujuuria. 15-vuotiaana hänet löydettiin mallitöihin, jonka jälkeen ura on noussut tasaisesti. Vuonna 2010 Swanepoelista tuli Victorian enkeli, vaikka hän on työskennellyt merkille jo vuodesta 2007 lähtien. Neito on oppinut mallipoikaystävältään Herman Nicolilta sujuvan portugalin kielen.