Millä järjellä? Mies jahtaa laservaloa kuin kissa – katso video

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laserosoittimen avulla voi leikittää eläimiä, sillä esimerkiksi kissat menevät valopisteestä hurmioon. Ne jaksavat juosta laserosoittimen valon perässä jopa hengenvaarallisen kauan. Ihmisten ei kuitenkaan luulisi menevän samaan halpaan. Väärin luultu.

YouTube
YouTube

Netissä leviää nyt video, jolla nähdään rakennustyömaalla oleva mies. Bangdaleshissa kuvatulla videolla oleva työläinen yrittää vakavissaan metsästää laserosoittimen valoa peräti viiden minuutin ajan. Hänellä on apunaan ämpäri, mutta jotenkin ihmeellisesti valo pääsee aina häntä karkuun.

Pilavideon takana olevat lapset nauravat sielunsa kyllyydestä miehelle. Lopulta paikalle saapuu myös toinen työntekijä, joka jää ihmettelemään valoa. Vaikka videon tarkoitus on hauska, nousee ainakin joillekin katsojille pieni sääli mieleen. Ehkäpä bangdaleshilainen ei oikeasti ole ennen nähnyt laservaloa.