Supermallin takki petti – rinta pullahti esiin kesken kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eteläafrikkalainen huippumalli Candice Swanepoel nähtiin taannoin Brasilian Vogue-lehden kansikuvassa minikokoisissa bikineissä jalat haarallaan. 25-vuotias vaaleaverikkö on sittemmin jakanut Instagram-tilillään uusia otoksia itsestään. Eilen hän vilautteli kuvauksissa.

Candice oli kuvauksissa Miamissa sijaitsevalla rannalla, kun hän peitti muuten paljaan ylävartalonsa pelkällä takilla. Löysä takki kuitenkin petti yllättäen, ja supermallin rinta pullahti näkyviin. Takki paljasti myös alavartaloa, joka oli onneksi peitetty bikinien alaosalla.

Mooi Riverillä Etelä-Afrikassa syntynyt Candice omaa hollantilaisia sukujuuria. 15-vuotiaana hänet löydettiin mallitöihin, jonka jälkeen ura on noussut tasaisesti. Vuonna 2010 Swanepoelista tuli Victorian enkeli, vaikka hän on työskennellyt merkille jo vuodesta 2007 lähtien. Neito on oppinut mallipoikaystävältään Herman Nicolilta sujuvan portugalin kielen.