Oletko sinä kaveriporukkasi karmivin tyyppi?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Isossa ystäväporukassa ja työpaikalla joukkoon mahtuu usein yksi oudompi kaveri. Hän on kuin Frendien kummallinen Phoebe, The Office -sarjan ylipirteä Michael-pomo tai friikkinä pidetty Saksikäsi Edward. Sulautumisyrityksistään huolimatta tyyppi erottuu aina tavalla tai toisella massasta. Ja se on joko hauskaa, karmivaa tai molempia.

Kyseinen henkilö onnistuu esimerkiksi usein päätymään kuvien taustalle, ja näyttämään satunnaiselta photobombilta muiden poseeratessa normaalisti. Mikäli kamera kuvaa juuri häntä, otoksissa nähdään kiiluvasilmäisesti kuvaajaa pällistelevä ilmeniekka. Voit tunnistaa kuuluvasi oudoksi hyypiöksi, jos kukaan ei suostu syömään tekemääsi ruokaa.

Ystäväsi eivät myöskään lähde kanssasi vanhempien mökille keskelle metsää. Kun ystäväsi menettää arvoituksellisesti tukon hiuksia, joudut ensimmäisenä kuulusteltavaksi. Halloween on tavallaan lempijuhlasi, sillä voitat useimmiten parhaan asun palkinnon, vaikka ilmestyisit paikalle tavallisissa kuteissasi.

Joskus karmiva tyyppi sattuu olemaan työpaikan pomo. Työntekijät nauravat auktoriteettiasemassa olevan outoilijan kaikille vitseille olivatpa ne hauskoja tai eivät – tämä on selviämisen kannalta parempi idea. Jotain erikoista siinä on, kun koirat alkavat aina murista kyseisen henkilön läheisyydessä. Kissojen seurassa sen sijaan viihdyt liiankin hyvin, ja yrität haalia karvapalloja syliisi.

Saatat olla joukon oudolintu, jos psykiatrit ovat harkinneet useasti sinua tutkimuskohteekseen. Voitat tuijotuskilpailut, koska kukaan ei halua katsoa kauaa silmiisi. Ystäväsi yrittävät parhaansa, ja vakuuttavat hyväksyvänsä mustan viittasi ja siihen sopivat hanskat. Monet tuntemattomat sen sijaan luulevat sinua vampyyrifiktion ystäväksi. Saatat saada pelkällä tervehdykselläsi ihmiset hyppäämään kattoon, kirjoittaa Buzzfeed-sivusto.