Unohti palauttaa VHS-kasetin vuonna 2005 – joutui nyt kaltereiden taakse

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikki ovat varmasti joskus unohtaneet palauttaa joko kirjaston kirjoja tai videovuokraamon elokuvia. Unohduksesta seuraa luonnollisestikin sakkoa ja pahimmassa tapauksessa palauttamattoman tuotteen arvo peritään asiakkaalta huikeiden korkojen kera.

Kayla Michelle Finley vuokrasi Dalton Videos -videovuokraamosta vuonna 2005 Jane Fondan ja Jennifer Lopezin tähdittämän elokuvan Monster-in-Law VHS-kasettina. Valitettavasti neitokainen ilmeisesti unohti palauttaa elokuvan ja nyt hän joutui vastaamaan kömmähdyksestä poliiseille.

27-vuotias nainen oli mennyt muita asioita hoitaakseen Etelä-Karolinassa sijaitsevalle poliisiasemalle, kun olikin selvinnyt, että naisesta oli annettu aikoinaan pidätysmääräys.

Nyt jo toimintansa lopettaneen Dalton Videos -vuokraamon omistaja oli ilmoittanut palauttamattomasta VHS-kasetista poliiseille ja nainen joutui siksi viettämään yönsä kaltereiden takana. Hän vapautui seuraavana aamuna 2.000 takuita vastaan, The Stir -lehti uutisoi.