Miehet pakotettiin pyytämään ihastustaan treffeille – huikea lopputulos!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jos ihmiset uskaltaisivat tehdä useammin aloitteita toistensa suhteen, suhteitakin saattaisi syntyä tiheämpään tahtiin. Miehelle voi olla usein iso asia kysyä esimerkiksi ihailemaansa tyttöä treffeille. Joskus yritykseen tarvitaan vain pieni tönäisy.

YouTube
YouTube

Nyt eräällä YouTube-videolla nuorukaisia rohkaistiin ottamaan ensimmäinen askel ihastuksensa suhteen, ja heidät saatettiin oikeaan suuntan. Miehet kertovat videon alussa hermostuksestaan, mutta soittavat lopulta unelmiensa neitokaiselle.

Lopputulokset ovat yllättävän positiivisia. Naiset eivät todellakaan ammu komistusten ehdotuksia alas, vaan suostuvat heti deiteille. Rohkaisevaa kenelle tahansa miehelle, joka miettii sitä, uskaltaisiko hän tehdä aloitteen kauniin naisen suhteen.