Duudsonit jekuttivat Hollywoodissa – ja veri lensi taas

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaiset Duudsonit ovat tehneet viime aikoina inhottavia jäyniä Suomessa ja Yhdysvalloissa. Mukana juonessa ovat heidän ulkomaalaiset ystävänsä ja nyt miekkoset vetävät nenästä losangelesilaisia kadun tallaajia.

YouTube
YouTube

VitalyzdTv -YouTube-kanava on julkaissut verkkovideon, jolla koomikot vuorotellen esittävät, että heidän kielikorunsa on jäänyt kiinni limonaditölkin avausklipsuun. Kun ihmiset lopulta auttavat heitä, ”irtoaa” kieli maahan. Ihmiset säikähtävät oksettavaa näkyä huutaen.

Duudsonit ovat tehneet pitkän matkan Seinäjoelta maailmantähdiksi. Hurjapäät ovat nauttineet jo vuosien ajan valtavaa suosiota Suomen lisäksi myös monissa muissa maissa, kuten Australiassa ja Yhdysvalloissa. Äskettäin paparazzi bongasi Duudsonien Jukka Hildénin Hollywoodissa.