Televisiomainos kiellettiin – supermalli ja Muppet-hahmo harrastivat seksiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Israelilainen malli Bar Refaeli oli varsin tuntematon kasvo ennen kuin hän löysi jokunen vuosi sitten romanssin Hollywood-tähti Leonardo DiCaprion kanssa. Vaikka rakkaus ei kestänyt, mallikaunotar on kuitenkin noussut julkisuuden siivellä alansa huipulle.

YouTube
YouTube

Nyt Bar nähdään kotimaansa televisiomainoksessa, jonka esittäminen parhaaseen katseluaikaan kiellettiin välittömästi. Hoodies-vaateyrityksen mainoksessa supermalli on nimittäin harrastamassa seksiä The Muppet Show -ohjelman hahmon kanssa. Jatkossa sitä saa esittää iltaisin vasta kello 22.00 jälkeen.

Bar Refaeli aloitti malliuransa mainoksissa ennen kuin oli edes kahdeksan kuukauden ikäinen. Hän on esiintynyt monien julkaisujen, kuten Ellen, Maximin ja GQ-lehtien kansissa. Neito tunnetaan myös muun muassa Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta.