Sankarikoira pelasti kuuron pojan tulipalosta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Lemmikkieläimet suorittavat välillä todellisia sankaritekoja esimerkiksi pelastamalla omistajansa hengen. Nyt tällaisen ihailtavan teon on tehnyt myös Yhdysvalloissa asuva Ace-koira. Pitbull haki kuuron pojan palavasta talosta.

13-vuotias Nick Lamb oli nukkumassa, kun hänen kotitalonsa oli syttynyt palamaan sähkövian seurauksena. Poika oli yksin kotona, eikä hän kuullut soivia palohälyttimiä otettuaan korviinsa asetettavat implantit pois nokosia varten. Implanttiensa avulla poika olisi kuullut palohälyttimien äänet, WTHR uutisoi.

Pojan onneksi perheen koira Ace tuli nuolemaan tämän kasvoja, eikä eläin lopettanut ennen kuin poika nousi ylös. Tämän jälkeen parivaljakko poistui nopeasti palavasta talosta. Pojan äiti Lindsay Bernard kertoi WTHR:lle, ettei Nick olisi välttämättä herännyt ilman koiran apua.