Eddie Murphyn Bria-tytär bikineissä Instagram-kuvissaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koomikko Eddie Murphyn tyttäret Bria ja Shayne ovat luoneet viime vuosina uraa malleina, ja siskokset alkavat olla tuttuja nimiä internetin ja viihdelehtien sivuilta. Bria ja Shayne Murphy haaveilevat urasta Victoria’s Secret -malleina.

Ladataan

@StyleCorriere

Näytä Instagramissa

Haaveiden toteutuminen tulevaisuudessa ei ole välttämättä täysin tuulesta temmattu ajatus. Nyt Bria Murphy on jälleen jakanut itsestään sosiaalisessa mediassa uusia kuvia. Seksikkäissä otoksissa koomikon tytär nähdään muun muassa poseeraamassa viettelevästi uimapuvussa.

Edward Regan ”Eddie” Murphyn tytär Bria Murphy luo parhaillaan uraa mallimaailmassa. Hänet on nähty esimerkiksi Maxim-lehden kuvissa ja Dark and Lovely -hiustuotesarjan mallina. Bria on myös esiintynyt räppäri Walen musiikkivideolla.

Ladataan

@StyleCorriere

Näytä Instagramissa

Ladataan

@StyleCorriere

Näytä Instagramissa

Ladataan

@StyleCorriere

Näytä Instagramissa