Masturboivat liikuntakyvyttömiä – Hand Angels -vapaaehtoiset tekevät hyvää

Viihdeuutiset · Annika Kela

Taiwanilainen vapaaehtoisryhmä Hand Angels tarjoaa asiakkailleen erikoispalveluita. Henkilökohtaiset avustajat nimittäin tarvittaessa masturboivat asiakasta tarvittaessa käsillään. Avustajat myös tarjoavat asiakkailleen läheisyyttä osana toimenkuvaansa esimerkiksi halailun muodossa.

YouTube
YouTube

Hand Angels -organisaatiossa on tällä hetkellä 10 vapaaehtoistyöntekijää. Todennäköisesti tulevaisuudessa toiminta tulee laajentumaan, sillä palveluille on ollut kysyntää. Organisaatio muistuttaa, että vapaaehtoiset avustajat eivät tarjoa muita seksuaalisiapalveluita kuin masturbointia.

Metro-lehden mukaan organisaation kohderyhmä koostuu asiakkaista, jotka ovat liikuntakyvyttömiä tai liikuntarajoitteisia. Hand Angelsin edustaja muistuttaa, että liikuntakyvyttömilläkin ihmisillä on seksuaaliset tarpeensa. Vapaaehtoistyöntekijöiden avulla myös nämä ihmiset pääsevät purkamaan paineitaan. On normaalia kokea tarvetta hyväilylle ja läheisyydelle ja Hand Angelsien tarjoamat palvelut perustuvat näihin perustarpeisiin.