Beyonce peitteli vatsaansa – toinen lapsi tulossa?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Beyonce on jälleen kerran saanut raskaushuhut liikkeelle näyttäytymällä asuissa, jotka peittävät tähden vatsanseudun. Hollywoodissa aviomiehensä Jay-Z:n kanssa illastanut kaunotar asteli paparazzien eteen suureen takkiin pukeutuneena ja hän piteli käsiään vatsansa ympärillä.

Daily Mail -lehden mukaan Beyonce on haaveillut perheenlisäyksestä jo pitkään, sillä hän haluaisi esikoistyttärelleen pikkusiskon tai -veljen. Popparin vatsanseutu on ollut paparazzien tarkkailun kohteena kuukausia.

Beyonce oli raskauhuhujen pyörteissä viimeksi kesällä, jolloin tähti aiheutti kohun peittelemällä vatsaansa paparazzeilta vaatteilla, laukuilla ja käsillään. Ainakaan toistaiseksi pariskunta ei ole vahvistanut raskaushuhuja todeksi ja odotettavissa on, että julkkispari haluaa pitää asian salassa niin kauan kuin mahdollista.

Splash
Splash
Splash
Splash