Edward Snowden varoitti: ”FBI näkee alastonkuvanne!”

Digi Viihdeuutiset · Annika Kela

Tietovuotajana tunnettu Edward Snowden on julkaissut sosiaalisessa mediassa varoituksen, joka on osoitettu hänen ihailijoilleen. Viestissä mies kiittää saamistaan ”joululahjoista”, mutta hän muistuttaa fanejaan, että FBI:llä on lupa nähdä ja takavarikoida Snowdenille osoitetut viestit.

Metro-lehden mukaan Snowden näki aiheelliseksi julkaista viestin, sillä viime aikoina häntä on pommitettu alastonkuvilla. Miehen ihailijat ovat olleet yllätyksellisen aktiivisia alastonkuvien lähettelijöitä ja monet epäilevät, että kuvavillityksen taustalla on jonkinlainen tempaus tai haaste.

Joka tapauksessa Snowden on tehnyt selväksi, ettei alastonkuvien lähetteleminen ole tarpeen, sillä hänellä on tyttöystävä. Edward on parisuhteessa tanssijana tunnetun Lindsay Millsin kanssa ja nainen asuu hänen luonaan Moskovassa.