Elokuvatraileri huijasi – mies haastamassa Warner Brosin oikeuteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Supersankarielokuvat jakavat yleensä mielipiteet. Toiset rakastavat voimahahmojen toimintakohtauksia valkokankaalla ja osa kammoksuu sukkahousupuvuissaan loikkivia aikuisia. Äskettäin ensi-iltansa saanut Suicide Squad on kohdannut murskakritiikkiä maailman ensi-illasta saakka.

David Ayerin ohjaama ja käsikirjoittama DC Comicsin antisankarijoukko Suicide Squad seikkailee parhaillaan leffateattereissa. Pääosissa nähdään muun muassa Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie ja Cara Delevigne. Nyt yksi elokuvaa innolla odottanut fani on uhannut haastaa Warner Brosin oikeuteen, MyInforms-sivusto uutisoi.

Syynä olivat kohtaukset, jotka näytettiin elokuvan trailerilla, mutta oli poistettu varsinaisesta elokuvasta. Kyseessä on Jokeria esittävän Jared Leton tähdittämät hetket. Yksikään trailerin kohtauksista ei päätynyt lopulliseen elokuvaan.

Fani oli matkustanut satoja kilometrejä Skotlannista Lontooseen elokuvan näytökseen. Kun pettynyt katsoja oli pyytänyt elokuvateatterilta rahojaan takaisin, oli hänet heitetty pihalle. Mies koki elokuvan ja leffateatterin käytöksen nöyryyttäväksi ja aikoo nostaa kanteen asianajajiensa avustuksella ensi viikolla.