Henkilöauto sullottu täyteen rahaa – rajavartiosto kaivoi esiin miljoonia dollareita käteistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huumekaupassa ja muussa rikollisessa toiminnassa syntyy usein runsaasti käteistä rahaa, jonka liikuttelu ei ole aina kovin helppoa. Nyt San Diegon rajavartiosto on tehnyt historiansa suurimman käteisen rahan takavarikon, kun kahdesta henkilöautosta löytyi piilotettuna yhteensä peräti kolme miljoonaa dollaria.

Tiistaina rajavartioston viranomaiset pysäyttivät kaksi henkiköautoa Kalifornian Escondidossa. Kia Forte -auton he pysäyttivät rutiinivalvonnassa auton kuljettajan ajettua ylinopeutta. Sen keskikonsolista löytyi rahaa ilmatiiviiseen pussiin säilöttynä.

Toinen auto, Volkswagen Passat, pääsi pakoon, mutta se löydettiin pian hylättynä. Auton kuljettaja löytyi läheisestä pusikosta. Autosta löytyi suurikokoisia pahvilaatikoita, jotka olivat täynnä käteistä rahaa. Yhteensä autossa oli noin kolme miljoonaa dollaria seteleinä. Molemmat kuljettajat ovat kiistäneet yrittäneensä salakuljettaa rahaa rajan yli Meksikoon.