Ashley Graham Voguen kannessa – kuvassa häiritsevä yksityiskohta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muotimaailmaan on viime vuosina noussut monia pluskokoisia malleja. Amerikkalainen 28-vuotias Ashley Graham on yksi niistä malleista, jotka ovat valloittaneet muodin maailman hyväksymättä sen hoikkia kauneusihanteita.

Ashley Graham on puhunut julkisesti itsensä hyväksymisestä isompikokoisena mallina ja on todella ylpeä omista muodoistaan. Nyt Graham nähtiin Vogue-lehden kannessa hienossa kuvassa, jossa hän poseerasi kuuden muun mallin kanssa vierekkäin. Ihmiset ovat kiinnitäneet naisten kauneuden sijaan huomionsa kuitenkin siihen, että Graham näyttäisi piilottelevan omaa reittään.

Ihmiset ovat närkästyneet siitä, että Grahamilla on erilainen poseerausasento kuin muilla. Naisen käsi näyttää ihmisten mielestä siltä kuin hän yrittäisi peitellä reittään, joka näyttää nyt muiden mallien vierellä saman kokoiselta. Fanit ovat ihmetelleet myös sitä, minkä vuoksi Ashley Graham ei ole saanut laittaa värikkäällä printillä varustettua alaosaa vaan hänet on puettu hoikistavaan mustaan.

Ashley Graham on julkaissut kuvauksista Insagram-kanavallaan myös toisen kuvan, jossa naiset juoksevat. Kuvasta käy ilmi hyvin se, että Graham on tietenkin plusmallina muita tyttöjä suurempi. Tämän vuoksi moni onkin ollut näreissään siitä, että kansikuvassa hänestä on yritetty väkisin tehdä muiden tyttöjen kanssa saman kokoista.

@voguemagazine

A photo posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on