Maailman seksikkäin äiti on tässä! Victoria’s Secret -kaunotar häivytti raskauskilot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Candice Swanepoel on julkaisi maaliskuussa 2016 sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän poseerasi käsi vatsallaan. Victoria’s Secret -malli paljasti kuvatekstissä, että hän odotti esikoistaan kihlattunsa Hermann Nicolin kanssa. Tuon jälkeen häntä ei enää juuri julkisuudessa nähty.

Perheen Anaca-poika syntyi neljä kuukautta sitten, ja sen jälkeen äiti on onnistunut kadottamaan raskauskilonsa todella kadehdittavalla tavalla. Eilen Candice kuvattiin nauttimassa perhelomasta Rio de Janeirossa sijaitsevan Fasano-hotellin uima-altaalla, jossa hän paljasti hiukean bikinivartalonsa. Tuore äiti viihtyi uima-altaassa myös poikansa kanssa.

Perheen perustaminen oli pitkään Candice Swanepoelin haaveena.

Splash
Splash
Splash
Splash