Maailman suurimmat luomurinnat – rintavako lähes metrin ja kuppikoko 48V

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin Hollywoodin kauneusihanne pitää useimmiten sisällään myös keinotekoisesti kasvatetut uhkeat muhkeat silikonirinnat. 59-vuotias yhdysvaltalainen Annie Hawkins-Turner on jo 17 vuoden ajan osoittanut, että myös luomurinnat voivat kasvaa valtavan suuriksi.

Rintojen ympärysmitta on hurjat 177,8 senttimetriä, joten rintojen kuppikoko olisi 49V, mikäli niin suuria rintaliivejä valmistettaisiin. Hawkins-Turner joutuu kuitenkin käyttämään kuppikokoa 52I, joka on suurin valmistettava koko. Rintavaolla on nykyisin pituutta jo 90 senttiä. Hawkins-Turnerin rinnat alkoivat kasvaa yhdeksänvuotiaana.

– Aloin käyttää rintaliivejä kolmannella luokalla ja ne olivat heti tavalliset aikuisen ihmisen rintaliivit. En muista käyttäneeni koskaan harjoitusrintaliivejä, Hawkins-Turner kertoi Guinnessin ennätyskirjan haastattelussa.

Hawkins-Turner on toiminut alastonmallina, jolloin hänen taiteilijanimenään oli Norma Stitz. Hän on kahden lapsen äiti ja erittäin otettu siitä, että pääsi rintoineen historian lehdille. Kumpikin rinta painaa 25 kiloa, eli yhteensä ne painavat 50 kiloa. Lääkärit ovat ehdottaneet hänelle rintojen pienennysleikkausta, mutta toistaiseksi nainen ei ole suostunut.

– En halua sekaantua luonnon toimiin. Sitä mukaa kun rintani kasvavat myös selkälihakseni kasvavat ja tukevat niitä.