Sara Sieppi muutti pois Roope Salmisen luota – tältä uusi koti näyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Sara Sieppi ja viihdetaiteilija Roope Salminen erosivat äskettäin yllättäen kolmen vuoden seurustelun jälkeen. Pariskunta asui avoliitossa, ja eron jälkeen Sara Sieppi paljasti pohtineensa eroa pitkään.

Nyt Sieppi on jo muuttanut pois Roope Salmisen luota uuteen kotiin.

– Pikkuhiljaa.. Tän härdellin keskellä on ollut kiva rauhoittua iltaisin sohvalle muuttosafkojen ja leffojen pariin, Sara Sieppi kertoi Instagramissaan.

Sara Sieppi kertoi aiemmmin blogissaan, että eron syynä olivat pariskunnan erilaiset arvomaailmat. Roope Salminen on aiemmin ylistänyt Sieppiä julkisesti useissa eri yhteyksissä. Hän kirjoitti eron jälkeen Instagramissa, ettei hänellä ole Sarasta mitään pahaa sanottavaa. Roope kehui ex-avovaimoaan kilteimmäksi, lämpimimmäksi ja upeimmaksi naiseksi.