Täydellinen nainen selvisi syövästä – piti taistelunsa salassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Marcia Cross on amerikkalainen näyttelijä, joka on tehnyt pitkän uran saippuaoopperan parissa. Parhaiten nainen muistetaankin Melrose Place ja Täydelliset naiset -sarjoista, jotka olivat hyvin suosittuja myös Suomessa. Nyt näyttelijätär paljasti sairastaneensa syöpää salassa.

Marcia Cross julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jonka yhteydessä nainen kertoi sairastaneensa syöpää. Kuvassa naisella nähdään melko vähän hiuksia, joiden 56-vuotias tähti kertookin olevan nyt vain noin 2,5 senttimetrin mittaiset. Kuvan yhteydessä nainen utelee kärsiikö kukaan muu hänen seuraajistaan hiustenlähdöstä syövän vuoksi.

Kuvasta moni sai sen käsityksen, että Marcia Cross on edelleen sairas. Nainen kuitenkin oikaisi asian ja kertoi tämänhetkisestä tilanteestaan uudessa kuvassa. Cross kertoi olevansa nyt täysin terve, ja syövän ansiosta myös enemmän läsnä ja kiitollisuutta täynnä. Näyttelijän mukaan matka oli todella vaikea tähän pisteeseen, mutta hän on kuitenkin nyt terve.