Kuusihenkinen perhe hyppäsi oravanpyörästä – kiertää nyt maailmaa linja-autolla

Koti & Asuminen Lifestyle Matkailu · Terhi Piiroinen

Debbie Mayes on neljän lapsen äiti. 33-vuotias nainen kertoo perheensä olleen aiemmin onneton ja kiinni oravanpyörässä. Perheenisä, 45-vuotias Gabriel Mayes, teki pitkiä päiviä useassa eri työpaikassa. Heillä oli iso talo, mutta liian vähän yhteistä aikaa.

– Aloimme erkaantua toisistamme. Olimme onnetomia ja vailla yhteyttä, joten tajusimme, että meidän olisi tehtävä jotain elämämme muuttamiseksi, Debbie kertoo Metro-lehdelle.

Pariskunta osti vanhan koulubussin ja he remontoivat siitä kuudessa kuukaudessa modernin asuntoauton. Nyt perhe matkustelee ympäri Yhdysvaltoja. Debbie kertoo lasten olevan ikionnellisia vapaudestaan. Hänen mukaansa elämästä on tullut yksinkertaisempaa, eivätkä he tarvitse ympärilleen materiaa onnellisuuden tueksi.

View this post on Instagram

I feel like Valentine’s Day can be such an awkward holiday for people…for every happy, loved up couple there is another who is broken and for every proposal story there is one still waiting to find their “one” ❤️ we’ve had many comments from people recently about how our love seems so perfect and I just wanted to say that no marriage is perfect, no relationship that doesn’t have disagreements…what makes a strong and happy marriage is the moments that you fight to stay, that you don’t quit. ❤️ so we celebrate love today…whether you’ve found it, are discovering it or holding onto hope that it’ll be in your future. may you all feel fully loved for who you are, whether that comes through a spouse, a parent or a friend!

A post shared by Gabriel and Debbie Mayes (@themayesteam) on