Silta suljettiin jalankulkijoilta – miehet naamioituivat bussiksi! Jäivät rysän päältä kiinni

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venäläisellä viraalivideolla nähdään nelikko, jota ei voi ainakaan syyttää yrityksen ja mielikuvituksen puutteesta. He yrittivät rikkoa lakia erittäin kekseliäällä tavalla. Vladivostokin Zolotoy-silta on Moscow Times -lehden mukaan ollut kolmen vuoden ajan suljettu jalankulkijoilta.

Taannoin sillalla nähtiin jokseenkin epätavallisen näköinen linja-auto. Todellisen ajoneuvon sijaan kyseessä oli neljä henkeä, jotka yrittivät ylittää siltaa jalan. He olivat naamioineet itsensä linja-autoksi pahvista valmistamansa naamiaisasun avulla.

Yritys ei valitettavasti mennyt läpi miliiseille. Videolla poliisit pysäyttävät nelikon ja käskevät tee-se-itse -bussia tekemään U-käännöksen.