Nuorallakävelijät tekivät historiaa – uskomaton temppu New Yorkissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Flying Wallendas -sirkusperhe on hämmästyttänyt yleisöä vaarallisilla tempauksillaan jo yli vuosisadan ajan. Nyt perheen seitsemänteen sukupolveen lukeutuvat Nik ja Lijana ovat tehneet historiaa New Yorkissa.

Wallendat kävelivät lähes 400 metrin pituista nuoraa pitkin, joka sijaitsi 25 kerroksen korkeudella Times Squarella. Kumpikin käveli nuoralla samanaikaisesti, aloittaen matkansa sen vastakkaisilta puolilta.

Kaksikko kohtasi toisensa noin 17 minuuttia tempauksen alkamisesta. Nik ylitti Lijanan kapuamalla hänen yli, ja kaksikko pääsi jatkamaan matkaansa. Nuorallakävelijät keskustelivat suorituksen aikana korvanappien välityksellä.

Kyseessä oli Lijanan ensimmäinen esiintyminen kahteen vuoteen. Vuonna 2017 hän loukkaantui vakavasti pudottuaan yhdeksän metriä harjoituksissa.