Metallica esitti Popedan hitin Hämeenlinnassa: ”Pitka kuuma kesa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa eilen konsertoinut rocksuuruus Metallica ihastutti konserttinsa lisäksi lahjoittamalla Suomen vähävaraisille lapsille 55.000 euroa Hope-yhdistyksen kautta. Varsinaisessa konsertissa yhtye lunasti odotukset myös yllättävästä cover-kappaleesta.

View this post on Instagram

#Metallica #popeda #vittukovinikinä

A post shared by jani salomaa (@jani.salomaa) on

Edellisellä Suomen vierailullaan Hartwall Areenalla Metallica esitti Hassisen Kone -yhtyeen ikonisen Rappiolla-kappaleen, jonka voi katsoa videona tästä. Eiliseen konserttiin yhtye oli valinnut cover-kappaleeksi Popeda-yhtyeen niin ikään klassikon Pitkä kuuma kesä.

Herrat Trujillo ja Hammett panivat parastaan suomalaishitin kanssa, ja konsertin Rob & Kirk’s Doodle -osuuden tulos oli ainakin konsettiyleisön mieleen. Taas kerran ulkopuoliset voivat vain ihmetellä miten hienosti ja ymmärrettävästi vaikea suomen kieli taipuu Trujillon suussa. Yhtye julkaissee virallisen videon esityksestä lähiaikoina YouTube-kanavallaan, mutta vielä sitä ei ole julkaistu.

Hassisen kone paljasti taannoin miten yhtyeen kappale päätyi Metallican esitettäväksi yhtyeen edellisellä Suomen keikalla. Lue kappalevalinnan taustat tästä.