Voita Bailupaatti-bileristeilyn Stara VIP -liput kahdelle – luksushytissä ja erikoisaamiaisella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime syksynä Itämeren aalloilla villinnyt Bailupaatti saa jatkoa 26. lokakuuta, kun Turusta irtautuu laivallinen juhlakansaa nauttimaan kotimaisista ykköstähdistä. Stara ja Bailupaatti järjestävät nyt arvonnan, jossa palkintona on 438 euron arvoinen Stara VIP -lippupaketti kahdelle hengelle.

Stara VIP -palkintopakettiin sisältyvät laivalippujen lisäksi myös majoitus deluxe-hytissä ja erikoisaamiainen. Stara VIP -lippuja myydään parhaillaan vauhdikkaasti, joten omansa kannattaa ostaa nopeasti, ellei kilpailuvoitto satu omalle kohdalle. Esiintymässä Bailupaatilla nähdään muun muassa Nikke Ankara, Petri Nygård, Portion Boys, Lukas Leon, Aste, Rosvosektori ja Ollie.

Kuva: Bailupaatti 2018, Jarkko Laine, Royal Photo
Kuva: Bailupaatti 2018, Jarkko Laine, Royal Photo

Voit osallistua kilpailuun tykkäämällä Bailupaatin Facebook-sivusta ja seuraamalla Bailupaattia Instagramissa tai Snapchatissa. Voit osallistua myös tägäämällä kommentteihin kolme ystävääsi tai osallistumalla Bailupaatin Facebook-tapahtumaan. Voittaja arvotaan keskiviikkona 7. elokuuta 2019 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Kuva: Bailupaatti 2018, Jarkko Laine, Royal Photo
Kuva: Bailupaatti 2018, Jarkko Laine, Royal Photo