Uudet jäätelömaut villitsevät somessa: Vihreät kuulat ja turkinpippuri

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin miten legendaariset Vihreät kuulat -makeispallot saivat uuden elämän, kun ne lisättiin ensin Jaffa-keksien makuvalikoimaan ja sen jälkeen myös suklaakonvehdeiksi. Nyt on vahvistunut, että seuraavaksi Vihreät kuulat nähdään jäätelönä.

Syksyn aikana kauppojen jäätelöhyllyihin on tulossa kaksi mielenkiintoista uutuusmakua, kun Vihrät kuulat ja Turkinpippuri ovat kaksi Fazerin kermajäätelöjen uutuusmakua. Erilaisia salmiakkijäätelöitä on ollut myynnissä jo vuosien ajan, joten turkinpippuri ei välttämättä tule nostattamaan suuria tunteita. Sen sijaan Vihreät kuulat on ainakin sosiaalisen median perusteella kovin odotettu uutuus.

Molempia uutuusmakuja tullaan myymään 480 millilitran pakkauksissa. Valmistaja on Turengissa toimiva kansainvälinen jäätelö- ja pakasteruokayritys Froneri, jonka omistavat puoliksi monikansallinen Nestlé ja brittiläinen jäätelöyhtiö R&R.