Nainen pääsi lentokoneeseen ilman henkilötodistusta tai koneeseennousukorttia

Ohhoh! · Tim Isokivi

Matkustajakoneisiin ei tyypillisesti ole mitään asiaa ilman asianmukaisia matkustusasiakirjoja. Eräs nainen on kuitenkin onnistunut livahtamaan Delta-yhtiön koneeseen ilman. Sylvia Rictor oli päässyt koneeseen ilman henkilötodistusta ja koneeseennousukorttia.

Asia paljastui hänen kieltäydyttyä luovuttamaan paikkaansa matkustajalle, jolle se todellisuudessa kuului. Matkustamohenkilökunnan pyytäessä henkilötodistusta oli nainen näyttänyt ainoastaan valokuvaansa puhelimesta.

Tilannetta todistaneen matkustajan mukaan Rictorin saaminen pois koneesta kesti jopa 45 minuuttia. Koko lentokone tutkittiin välikohtauksen jäljiltä läpikotaisesti liikenneturvallisuusviranomaisten toimesta. Lento viivästyi lopulta lähes kolmella tunnilla, mitä Delta on People-lehden mukaan pahoitellut.