Mies varasti hotellista 66 vessapaperirullaa – poliisi pidätti

Ohhoh! · Tim Isokivi

Vessapaperin kysyntä on kasvanut viime viikkojen aikana räjähdysmäisesti eri puolilla maailmaa. Nyt eräs floridalainen mies on pidätetty mittavasta paperivarkaudesta syytettynä.

Vartija oli nähnyt Angel Hernandezcinto -nimisen miehen työntämässä roskakoria Orlandon Marriott Hotelin eteen pysäköityyn autoon. Lähempi tarkastelu osoitti auton olevan täynnä wc-paperirullia. Vartija hälytti paikalle poliisit.

Hernandezcinto myönsi varastaneensa hotellista yhteensä 66 noin dollarin hintaista vessapaperirullaa. Hotellissa siivoajana työsnkentelevä mies oli Newsweek-lehden mukaan kertonut viranomaisille aikoneensa lahjoittaa paperit köyhän ystävänsä perheelle. Varkaudesta syytetty Hernandezcinto vapautettiin myöhemmin odottamaan oikeudenkäyntiä 2,500 dollarin takuusummaa vastaan.