Musta ”jäätelöauto” hämmentää – soittaa lapsille death metalia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Minneapolisissa liikkuu musta jäätelöauto. Kyseessä Matt Petersonin omistama Hell General, joka antaa kaikille auton luokse innoissaan juokseville lapsille tärkeän opetuksen.

Saatanallinen jäätelöauto ei myy jäätelöä. Sen sijaan mustaksi maalattu vanha postin jakeluauto kajauttaa kaiuttimistaan death metal -musiikkia. Peterson haluaa tempauksellaan osoittaa lapsille, että kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Lapset saavat kuitenkin pinssin vierailtuaan mustanpuhuvan jäätelöauton luona.

Auton kyljessä on metallibändien logoja ja niihin on kiinnitetty jäätelötikkuja. Petersonilla itsellään on ikäviä kokemuksia lapsuudesta jäätelöautoihin liittyen, joten hän ilmeisesti haluaa lievittää aiheeseen liittyviä antipatioita mustan ja mielipahaa lapsille tuottavan jäätelöauton avulla. Death metal -musiikin ystävät ovat luonnollisestikin innoissaan.

https://www.facebook.com/hellgeneral/photos/a.10150638743741027/10156102822501027/?type=3&theater