Rita Ora esitteli uuden tyylinsä – otti mallia Lisa Rinnalta?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatähti Rita Ora aiheutti taannoin hämmennystä sosiaalisessa mediassa kuvalla, jota nainen oli selvästi muokannut. Fanit huomasivat nopeasti, että kuvan taustalla näkyvän ikkunan karmi oli mutkalla, mikä paljasti sen, että tähti oli muokannut vatsan ja lantionsa seutua kuvassa.

Nyt 29-vuotias laulajatähti julkaisi uusia kuvia, joissa Rita Ora nähdään uudessa hiustyylissään. Nainen on ottanut hiusten pidennyksensä pois ja esiintyykin nyt kuvissaan tavanomaista lyhyemmissä hiuksissa, joissa artisti harvemmin nähdään.

Rita Oran uusi vaalea hiustyyli henkii menneitä vuosikymmeniä tavalla, joka näyttää ihastuttavan naisen seuraajia. Hiukset on kerrostettu ja muotoiltu siten, että hiusten latvat on käännetty pois päin kasvoista. Malli muistuttaa paljon hiustyyliä, jollainen näyttelijä Lisa Rinnalla on nähty jo pitkään. Valkoinen kauluspaita ja punainen huulipuna viimeistelevät upeasti tyylin, joka sopi loistavasti Pariisin henkeen.