Elle MacPherson muisteli nuoruuden mallivuosia: ”Luulin olevani terve”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen liikenainen, malli ja televisiopersoona Elle MacPherson tunnetaan myös nimellä The Body, jonka nainen sai oltuaan toistuvasti Sports Illustrated -lehden vuosittaisessa uimapukunumerossa mallina. Nyt hän muisteli nuoruusvuosiaan ja sitä miltä mallina oleminen silloin tuntui.

Elle MacPhersonilla oli monien ihailema vartalo, mutta nainen ei kuitenkaan nuorena itse ajatellut kovin positiivisesti omasta kehostaan. Hän ajatteli, että hänellä oli liian leveät hartiat ja hän oli liian urheilullinen työskennelläkseen mallina.

Elle MacPherson muisteli myös sitä miten epäterveellisesti hän eli. Nainen yritti nuorena pärjätä vain parin tunnin yöunilla ja kahvilla, jota hän nautti päivän mittaan välipalojen sijaan. Ikääntyessään MacPherson kuitenkin huomasi, että samat elämäntavat eivät enää toimineetkaan ja hän voi huonosti.

Elle MacPherson panostaa nykyään pääasiassa hyvinvointiinsa ulkonäköön liittyvien tavoitteiden sijaan. 56-vuotias kaunotar huomasi Daily Mail -sivuston mukaan 50 vuotta täytettyään, että hänen täytyy tukea elämäntavoillaan omaa elinvoimaisuuttaan, että hän pystyisi mahdollisimman pitkään tekemään asioita joista hän nauttii.