Huippumallit kertoivat karun totuuden – eivät ole tyytyväisiä ulkonäköönsä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni itsetunto-ongelmien kanssa painiva nuori nainen voi pitää muotilehtien kansissa näkyviä malleja täydellisinä. Hoikka vartalo ja kaunis ulkonäkö eivät kuitenkaan ole avaimet onneen. Myös huippumallit kokevat epävarmuutta ja huonoja päiviä.

Vogue-lehden julkaisemalla videolla monet lehtien palstoilta ja muotitalojen näytöslavoilta tunnetut mallit kertovat mitä he ajattelevat itsestään. He kokevat olonsa epävarmaksi ja myös heillä on huonoja päiviä. Mallit ovat huomanneet, että menestyminen ei aina takaa onnellisuutta. 

Lupaavaa mallin uraa tekevä Kaia Gerber muistuttaa videolla ihmisiä siitä, että mallitkaan eivät julkaise huonoina päivinä mitään sosiaaliseen mediaan. He esittelevät vain kauniita ja onnistuneita kuvia ja julkaisevat otoksia elämänsä kohokohdista. Harva heistäkään ajattelee itse olevansa täydellisen näköinen.