Hämmästyttävä näky – maalauksen takaa paljastui salaovi

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Piilotettuihin huoneisiin johtavat salaovet ovat arkipäivää supersankaritarinoiden piilopaikoissa ja vanhan ajan mysteerikertomuksissa. Mikäli pankkitililtä löytyy tarpeeksi varaa, voi sellaisen rakennuttaa kuitenkin omaan kotiin myös tosielämässä.

Viraalina levinneellä videolla Reddit-käyttäjä esittelee hämmästyttävää näkyä asiakkaansa kotona. Rappusten vieressä seinällä sijaitseva isokokoinen maalaus on todellisuudessa ovi, joka avautuu paljastaen yllätyksen.

Piilotetun oven takana sijaitsee muun muassa televisiolla, nojatuolilla, kirjahyllyillä ja shakkilaudalla varustettu salainen huone. Talon omistaja onkin selkeästi varakas. Reddit-käyttäjät spekuloivat talon kuuluvan tuomarile tai asianajajalle kirjahyllyissä olevien lakikirjojen ansiosta.