Zac Efron juhli syntymäpäiväänsä uuden tyttöystävän kanssa – suhde eteni nopeasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Zac Efron tunnetaan alunperin hänen teiniroolistaan High School Musical -elokuvissa, mutta nyt Disney-tähdestä on kuitenkin varttunut naisten uusi päiväuni. Efron on ollut oikea unelmien poikamies jo pitkään, mutta nyt tähti näyttää vakiintuneen australialaisen kaunottaren kanssa.

Zac Efron alkoi kesän aikana Australiassa työskennellessään tapailemaan paikallista Vanessa Valladaresia. Pariskunta alkoi seurustelemaan ja nyt 26-vuotias Valladares juhli Zac Efronin kanssa miehen 33-vuotissyntymäpäiväänsä.

People-sivuston mukaan rakastavaisten suhde eteni hyvin nopeasti. Lähipiirin mukaan he ovat todella onnellisia yhdessä ja nainen vietti kaiken aikansa miestähden asunnolla. Sen vuoksi pariskunta päättikin taannoin, että Vanessa Valladares muuttaa miehen luokse asumaan.