Paris Hilton haluaa nopeasti perheen uuden kihlatun kanssa – hedelmöityshoidot on jo aloitettu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seurapiiritähti Paris Hilton on korviaan myöten rakastunut poikaystäväänsä Carter Reumiin. Pariskunta ehti seurustelemaan noin vuoden ajan kunnes mies päätti kosia Hiltonia hänen syntymäpäivänään 17. helmikuuta pariskunnan ollessa romanttisella lomalla yksityisellä saarella.

Carter Reum oli Paris Hiltonin yllätykseksi lennättänyt myös heidän perhettään lomalle mukaan juhlistamaan kihlausta. Reum kosi Hiltonia hänen 40-vuotissyntymäpäivänään täysin yllättäen kun he olivat olleet kävelemässä illalliselle.

Paris Hilton haluaa perustaa nopeasti perheen Reumin kanssa. Hilton on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan, että hedelmöityshoidot on jo aloitettu. Pariskunta kokeilee ensimmäisenä koeputkihedelmöitystä, jossa Hiltonilta kerätty munasolu hedelmöitetään Reumin siittiöillä elimistön ulkopuolella, minkä jälkeen hedelmöittynyt alkio siirretään naisen kohtuun.