Alpeilla-ohjelma liikkuu Alpeilla ja tuntureilla ympäri vuoden

Matkailu Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Starassa jo vuosien ajan esitetty Alpeilla-ohjelma sukeltaa matkailun, laskettelun saloihin ja herkkuruokiin. Ohjelmasarjasta on nyt käynnistymässä jo neljästoista tuotantokausi. Tuttujen talvi- ja ruokajaksojen lisäksi uudistuksen myötä mukaan tulee myös kesäisiä jaksoja, joissa aiheina ovat muun muassa hiking, biking ja kalastus.

Alpeilla-ohjelman ruutukasvoina häärivät Timo Repo ja ruokaguru huippukokki Risto ”Ripe” Mikkola. Seuraavalla tuotantokaudella Alpeilla talvijaksoja on luvassa kymmennen kappaletta ja kesäjaksoja kuusi. Kesäjaksot tarjoavat sinivalkoisista kohteista tietoa pyöräilyn, kalastuksen, melonnan ja eräilyn saralta. Perinteisissä talvijaksoissa nähdään myös viihdetähtiä, jotka nauttivat alppielämästä ulkomailla ja Suomessa. Talvikohteita löytyy Italiasta, Ranskasta ja Suomesta.

Kuva: Stara Alpeilla -ohjelman isäntä Timo Repo

Ohjelman ruokakeittiöön saapuu ruokaguru Risto ”Ripe” Mikkola. Viihdealan tähdistä mukana ovat Martina Aitolehti, Anssi Kela, Arttu Wiskari, Esko Eerikäinen ja Master Chef -kokki Sirly Ylläsjärvi. Alpeilla-ohjelmaa on isännöinyt alusta saakka toimittaja Timo Repo, joka on toimittanut myös Alpeilla-matkailukirjan, jossa ohjelman tavoin perehdytään Alppien upeisiin kohteisiin.

– Poikkeusolosuhteet ovat tuoneet matkailuun isoja rajoituksia. Nyt haluamme panostaa sinivalkoisiin väreihin ja suomalaiseen matkailuun. Lappi on kesäisin ja talvisin todella kiehtova. Haluamme näyttää katsojille uuden näkökulman lasketteluun, ruokaan ja matkailumaailmaan, Timo Repo kertoi.

Kuva: Timo Repo, Stara Alpeilla
StaraTV Alpeilla Saalbach