Matkustaja tyrmistyi – matkatavaroissa olleiden joululahjojen tilalla oli koiranruokaa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Euroopassa matkustanut amerikkalaisnainen kertoo yllättyneensä rajulla tavalla kotiin palattuaan. Tuhansien arvoisten jouluostosten tilalla oli ollut naisen mukaan koiranruokaa.

New Hampshiresta kotoisin oleva Gina Sheldon oli matkustanut 11 päivän ajan Italiassa ja Ranskassa. Hän oli ostanut matkallaan 3 000 dollarin, eli noin 2 650 euron edestä joululahjoja. Kotiin palattuaan hän löysi kuitenkin matkalakuistaan lahjojen sijaan koiranruokaa, vanhan t-paidan ja partavaahtoa.

Sheldon kertoo jouluahjojen joukossa olleen muun muassa hänen 16-vuotiaalle lapselleen ostamansa nahkatakki. Business Insider -lehden mukaan Delta-lentoyhtiö on sittemmin pahoitellut asiaa. Yhtiön mukaan lentoa operoinut Air France on ollut yhteydessä asiakkaaseen korvatakseen naisen menetykset.