Kuorma-auton räjähdys videolle – kuljettaja selvisi kuin ihmeen kaupalla

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Minnesotassa todistettiin 11. huhtikuuta vaarallista tilannetta. Moottoritiellä Blainessa ajanut kuorma-auto syttyi palamaan onnettomuuden seurauksena.

Kuorma-auton kuljettaja menetti ajoneuvonsa hallinnan henkilöauton törmättyä siihen sillalla. Kuorma-auto oli vähällä pudota yhteentörmäyksen seurauksena kokonaan sillalta, mutta matka tyssäsi kaiteeseen. Tilanne ei ollut kuitenkaan ohi, sillä pian ajoneuvo räjähti liekkeihin liikenteen keskellä.

Kuljettaja onnistui pelastautumaan palavasta kuorma-autosta vammoitta. Onnettomuus ikuistui viraalina sittemmin levinneeksi videoksi valvontakameran ansiosta. KSTP-uutissivuston mukaan poliisi epäilee kuorma-autoon törmänneen henkilöauton kuljettajan olleen alkoholin vaikutuksen alaisena.