Hesburger avaa Turkuun ravintolan, joka poikkeaa melkoisesti ketjun perinteisisestä konseptista. Yliopistonkadulle avattava H Burger Lab tarjoilee katuruokaklassikoita sekä alkoholia, ja toimii samalla tuotekehittelyravintolana.
H Burger Labissa vierailee muutaman kuukauden välein vaihtuvia suomalaisia huippukokkeja. Heistä ensimmäinen on televisiostakin tuttu Holy Döner -ravintolan Teemu Laurell. Hän on suunnitellut oman menun H Burger Labin Eemeli Harisen laatiman peruslistan rinnalle.
– Minua myös kiehtoi ajatus hyödyntää Hesburgerin tuotteita omissa annoksissani, kuten grillattua possua, kevätkaalia, sumac-punasipulia ja pul biber -aiolia sisältävässä tortillawrapissa, Laurell kuvaili Kauppalehdelle.
Ravintolan listalta löytyy muun muassa hampurilaisia, tacoja ja tempurakukkakaalia, ja hintatasokin on perinteisiä Hesburger-ruokia korkeampi. Virvoitusjuomien sijaan ruokaa voi nauttia esimerkiksi viinin, oluen tai cocktailin kera.
Voit lukea Starassa myös lisää tähän kyseiseen artikkeliin liittyvistä aiheista, kuten hampurilainen, Hesburger tai laajemmin aihealueesta Ruoka Viihdeuutiset.