Teininäyttelijä Tyler Sandersin kuolemasta lisätietoa – kärsi pitkään masennuksesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen näyttelijä Tyler Sanders on kuoli kesäkuussa kotonaan Yhdysvaltojen Los Angelesissa, Kaliforniassa. Poliisin mukaan nuorukaisen viereltä löydettiin huumausaineeksi epäiltyä jauhetta. Hän oli ainoastaan 18-vuotias.

Tyler Sandersin isä kertoi poikansa kärsineen mielenterveysongelmista ja huumausaineriippuvuudesta. TMZ:n mukaan hän kertoi lapsensa kuolleen yliannostukseen. Virallinen kuolinsyy selviää 4–6 kuukauden sisällä, kun ruumiinavauksen toksikologinen raportti valmistuu. Edesmennyt tähti aloitti näyttelijänuransa 10-vuotiaana. Hän on näytellyt monissa lyhytelokuvissa ja televisio-ohjelmissa.

Sanders tunnettiin rooleista sarjoissa 9-1-1: Lone Star ja Fear the Walking Dead. Hän oli 18-vuotias. Tyler Sandersin Instagram-tilillä oli kuvia hänestä ystäviensä kanssa tekemässä erilaisia aktiviteetteja, kuten koskenlaskua ja laskuvarjohyppyjä. Masennus harvoin näkyy sosiaalisessa mediassa julkaistussa materiaalissa.