Italian poliisi takavarikoi 120 grammaa kokaiinia Hollywood-elokuvan tuotantoryhmältä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Denzel Washingtonin tähdittämälle The Equalizer – oikeuden puolustaja -elokuvalle työstetään parhaillaan toista jatko-osaa. Nyt The Equalizer 3 -elokuvan tuotantoryhmä on joutunut huumeratsian kohteeksi Italiassa.

Italian poliisi suoritti ratsian Amalfissa sijaitsevaan hotelliin, jossa elokuvan tuotantoryhmä majoittui. Poliisi pidätti kaksi tuotannon catering-puolen työntekijää. Heiltä takavarikoitiin Variety-lehden mukaan yhteensä 120 grammaa kokaiinia.

Myös kolmannen catering-työntekijän hallusta löydettiin pieni määrä kokaiinia, minkä vuoksi hänen ajokorttinsa päätyi hyllylle. Poliisi ratsasi hotellin lisäksi myös läheisessä satamassa sijainneen elokuvan kuvauspaikan. Equalizer 3 -elokuvan ohjaa edellisten osien tavoin Antoine Fuqua. Washingtonin ja Dakota Fanningin tähdittämä elokuva saa ensi-iltansa syksyllä 2023.