Nainen vitsaili lentokentän turvatarkastuksessa – ei olisi kannattanut

Matkailu Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lentoasemilla ja lentokoneissa on syytä varoa, mistä aiheista heittää vitsiä. Erään yhdysvaltalaisnaisen tapauksessa arasta aiheesta puhuminen johti pidätetyksi joutumiseen floridalaisella lentoasemalla.

Ohion osavaltiosta kotoisin olevalle 26-vuotiaalle naiselle oli suoritettu rutiininomaista turvatarkastusta Fort Lauderdale-Hollywoodin kansainvälisellä lentoasemalla 1. maaliskuuta. Kesken ruumiintarkastuksen hän erehtyi vitsailemaan pommista tullivirkailijan kuullen.

– He missasivat pommin laukussani, nainen oli sanonut.

Matkustaja joutui pidätetyksi kommenttinsa vuoksi. Hänen hallustaan ei kuitenkaan löydetty räjähteitä. WFLA-uutissivuston mukaan häntä syytetään perättömän pommiuhkauksen tekemisestä valtion rakennuksessa tai julkisella paikalla. Lisksi hän saattaa joutua maksamaan korvauksia varotoimenpiteistä koituneista kuluista.