Poptähti Tuuli upeassa kuvasarjassa – esitteli kesän kohokohtia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosittu suomalainen poptähti Tuuli oli taannoin mukana Selviytyjät-ohjelmassa Karibialla, jossa kilpailijoiden tuli selviytyä viikkojen ajan viidakossa. Tuuli on tullut monille tutuksi lähinnä sosiaalisesta mediasta, jossa hän julkaisee upeita kuvia. Nykyään Tuulin musiikkiura on lähtenyt myös nousukiitoon.

Tähti allekirjoitti hetki sitten levytyssopimuksen Cheekinä tunnetun Jare Tiihosen luotsaaman Liiga Musicin kanssa. Uuden musiikkinsa kera nainen on keikkaillut tänä kesänä ahkerasti ja kiertänyt myös festareilla esiintymässä.

Yksi mieleenpainuvista keikoista näyttää kesällä olleen Blockfest, jossa naisella olikin hyvin vakuuttava määrä yleisöä katsomassa tähden esiintymistä. Tuoreessa kuvasarjassaan Tuuli esittelee myös uutta hopeaa kaulakoruaan, jossa lukee Windy Season.