Demi Lovato yllätti VMAs 2023 -lavalla – esitti kappaleistaan raskaammat versiot

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poplaulaja Demetria Devonne ”Demi” Lovato on kertonut olevansa tällä hetkellä todella onnellinen. Nainen rakastui viime vuoden lopulla Jutes’ nimiseen tatuoituun komistukseen, ja nyt pariskunta on ollut yhdessä seitsemän kuukauden ajan.

Raitistunut Demi Lovato teki paluun melkoisen yllätysesityksen kera 2023 MTV Video Music Awards -palkintogaalassa. Nainen astui lavalle mustassa tiukassa lateksimekossa naisista koostuvan bändin kanssa ja esitti kappaleistaan huomattavasti raskaammat rock-versiot.

Demi Lovaton esityksen aikana kuultiin Heart Attack, Sorry Not Sorry sekä Cool For The Summer -kappaleet. Mukaansa tempaava esitys korosti naisen upeaa ja vahvaa ääntä ja sai yleisössä olevat supertähdetkin tanssimaan ja laulamaan esityksen mukana.