Aira Samulin on kuollut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen monitoimijulkkis Aira Samulin on kuollut. Hän menehtyi 96-vuotiaana. Yrittäjänä ja Hyrsylän Mutkan emäntänä tunnettu Samulin ilmoitti eilen olevansa syysflunssassa ja jättävänsä siksi sunnuntain Tanssii tähtien kanssa -ohjelman suoran lähetyksen kuvaukset väliin. Aira kertoi katsovansa ohjelman kotoaan käsin. Hetki sitten Seiska kuitenkin kertoi, että Samulin menehtyi tänään aamulla Meilahden sairaalassa Helsingissä. Suru-uutinen vahvistettiin Aira Samulinin virallisessa Facebook-ryhmässä.

Vuonna 1927 syntynyt Aira Samulin teki poikkeuksellisen pitkän ja näkyvän uran julkisuudessa, ja hänet muistetaan erityisesti iloisesta luonteesta, naurusta ja tanssimisesta. Hän teki vuosikymmeniä uraa tanssikoululla ja ehti kaiken muun aktiivisuuden ohella toimia myös kuntapolitiikassa Espoossa ja Helsingissä. Hän oli aktiivinen julkisuudessa aivan loppuun saakka. Samulin sai urallaan monia palkintoja ja kunnianosoituksia. Hänet tunnettiin myös kotona asumisen puolestapuhujana.