Legendaarinen Journey-yhtye Suomeen – tunnetaan ikivihreästä klassikosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Aikuisrockina tunnetun musiikkityylin suurimpiin edustajiin kuuluva Journey saapuu Suomeen. Vaikka yhtyeellä on takanaan pitkä ja menestyksekäs ura, nähdään yhtye nyt esiintymässä ensimmäistä kertaa Suomessa.

Journey esiintyy Helsingin jäähallissa 4. kesäkuuta 2024. Liput konserttiin saapuvat myyntiin Ticketmasteriin torstaina 7. maaliskuuta. Lippujen hinnat alkavat 69,90 eurosta.

Vuonna 1973 perustettu Journey tunnetaan muun muassa hiteistään Don’t Stop Believin’ ja Separate Ways (Worlds Apart). Yhtye hajosi vuonna 1987, mutta teki paluun 1990-luvun puolivälissä. Journeylle on kerääntynyt peräti 25 kulta- ja platinalevyä, ja pelkästään yhtyeen Greatest Hits -kokoelmalevyä on myyty 15 miljoonaa kopiota.