Missien masturbointileikit dildolla tyrmistyttivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa pitkä missikiertue saatiin viikonloppuna viimein päätökseen, kun uudeksi Miss Suomeksi valittiin joensuulainen Pia Pakarinen. Suomessa perinteinen missikiertue sujui varsin tavanomaisissa merkeissä, mutta ulkomailla meno on ollut jotain aivan muuta.

Brittilehti The Sun -nimittäin uutisoi, että Miss Tsekki 2011 -kilpailijoiden juhliminen oli mennyt hieman rohkeammaksi, kun he juhlistivat kilpailussa mukana olevan Aneta Grabcovan syntymäpäiviä viinanhuuruisilla bileillä. Mukaan juhliin oli otettu myös väriseviä seksileluja, joilla juopuneet kaunottaret puuhastelivat – tai ainakin näyttivät puuhastelevan – illan mittaan ravintolassa.

Dildojen lisäksi mukana menossa oli myös käsiraudat. Touhusta raportoivat samassa ravintolassa olleet muut asiakkaat, jotka tyrmistyivät näkemästään. Missikaunottaret saivat touhustaan varoituksen, ja heidät uhattiin diskata kisasta jos sama meno vielä jatkuu. Aneta Grabcova täytti tuona iltana 18 vuotta.